Luisterkindafstemmingen

Per 1 maart 2018 neem ik aanvragen voor luisterkindafstemmingen aan.

Voor wie: Hoewel de naam anders doet vermoeden, is  de Luisterkindmethode voor iedereen van 0 tot 110 jaar.

Het gaat allemaal op afstand en via de email. Je dient een aanvraag in en binnen 14 dagen en na betaling heb je de luisterkindafstemming ontvangen per email in jouw mailbox. Alles gaat op afstand dus zijn er geen reiskosten, geen reistijd en geen lange trajecten in het reguliere circuit. Vaak is één Luisterkindafstemming genoeg om een lange tijd mee verder te kunnen.

Wat kan je verwachten?

Ik vraag jou om jouw vragen te mailen die op dit moment bij je spelen met een foto van jou en relevante achtergrondinformatie, wat voor mij belangrijk is om te weten om een zo goed mogelijke afstemming te kunnen maken.

Door middel van een luisterkindafstemming maak ik dan op zielsniveau contact met jou. Jij geeft namelijk aan vanuit jouw ziel en onderbewuste wat er speelt op een diepere laag. Ik typ het hele verslag en stuur dat naar je op. Er zitten altijd veel tools en richtlijnen in om verder jouw stappen te maken die nodig zijn.

Waarom een luisterkindafstemming?

Zit je niet lekker in je vel? Wil je helderheid in relatie of werk? Wil je handvatten om verder te komen? Ben je gewoon nieuwsgierig wat jouw innerlijk jou te vertellen heeft? Loopt het in je gezin niet lekker? Heeft jouw kind angsten en of laat het bepaald ongewenst gedrag zien? Heeft jouw kind slaapproblemen, eetproblemen? Is er onrust, zijn er problemen op school? Of heb jij zelf vraagstukken omtrent werk, thuissituaties, eigenwaarde, verdriet, energiepeil, zingeving, hooggevoeligheid, jouw kracht, aantrekken van mensen en situaties etc…

Alle vragen zijn welkom.

Zie verder s.v.p bij “tarieven en voorwaarden” .

Wil je een aanvraag doen? Maak dan s.v.p gebruik van het contactformulier.