Ik zie mensen naar elkaar omkijken, ik zie harten opengaan. Opengerukt door schrik Komen ze dichterbij elkaar. Ik zie weer de mens die als gelijken Leven onder één zon Die weer voor elkaar staan Wandelend naar de horizon. Regering regeert niet meer Ministers staan niet meer aan de top, de wereld speelt plots dezelfde muziek en zie je, alle geschillen lossen op. Mijn hart smelt van ontroering. Angst en vreugde gaan hand in hand. Het plan onder deze uitbraak brengt verbindingen terug in elk land. Presentatoren met glinsterende ogen. Er zijn brokken emotie en gevoel, om het even Echtheid en liefde gloreren, Mensen komen door de dood weer tot leven. Ziekte doodt en verbindt tegelijkertijd. We zijn weer samen aan het komen als mens. Zoals het ooit hoorde volgens Gods schepping. Om één te zijn, levens grootste wens. En weer heeft de mens een ramp nodig Om die andere weg te gaan bevaren. Snelheid, eigenbelang en onverschilligheid. Komt eindelijk tot bedaren. De initiatieven rijzen de pan uit. Bevolkingsroepen worden zelfs één. Ik voel me zwak maar mijn hart haalt opgelucht adem Want het gaat weer ergens heen. Ik trok het register al eerder open. Met hulpkreten en blogs over tribes en stammen. Om te snakken naar die eenheid, de beste versie van het hart. Corona laat liefde weer ontvlammen…..