Kort Traject Op Maat

Kort Traject Op Maat.

Voor wie en waarom? Aan een ieder die zich aangesproken voelt en het even goed kan gebruiken. Ik heb gemerkt dat er veel behoefte aan is in deze intense tijd. Níet aan langdurige trajecten en consulten maar wel aan een stevige boost zinvolle informatie.
Omdat  – je vastloopt in iets ouds.
Omdat – je even wat steun, inzicht en overzicht kan gebruiken.
Omdat –  je wel weet wát je wilt veranderen maar niet zo goed hóe.
Omdat –  je wiebelig bent en even wat houvast kan gebruiken.

En waarom zou je dat willen?  Omdat je simpelweg vindt dat je het waard bent!

Wat houdt het Korte Traject in?

Dit houdt in dat ik je 3 keer een sessie aanbied van ruim 90 minuten binnen een termijn van (ongeveer) een maand. De sessies kunnen live bij mij aan huis (als je dichtbij Ambt Delden woont of wilt reizen) maar kunnen net zo goed via skype of Facebook-chat. Het stenenorakel wordt als uitgangspunt gebruikt en daarna gaan we verder met diverse tools en technieken de diepte in. Ik stem mij af en geef je inzicht, tools, visualisaties of technieken mee. Ik ben tijdelijk jouw gids die dichtbij je staat en je helpt met liefde, zachtheid of confrontatie om ergens doorheen te gaan.

Ervaring.
Een feedback van een vrouw die haar traject bij me heeft afgerond geeft hieronder haar bevindingen weer. Ik mocht haar feedback gebruiken op deze website:

“Ik ben ontzettend blij met jou hulp ! Voor vertrouwen zijn er twee nodig en jij geeft mij de kans om heel open te zijn omdat je zo integer en vol overgave iemand wil bijstaan. Mijn druk op de keel is veel minder. Ik zet mijzelf niet meer vast in dingen die ik wil doen. Ik ben voorzichtiger en zachter met mezelf.
Als ik weerstand voel dan mag ik dat en durf ik daarna echt te voelen of het oke is en op mijzelf te vertrouwen. Ook de boosheid neemt af. Ik ben zeker geholpen met dit traject .
Wat voor mij erg belangrijk was dat jij erbij was en ik op alle hulp kon vertrouwen anders was ik weer weggedraaid bij dat stuk.
Ik denk dat alles wat je mij geboden hebt stukje voor stukje heeft bij gedragen om bij dat vorige leven te kunnen wat zoveel impact heeft gehad.
Af en toe pak ik die twee pasteltekeningen  – kracht en vrijheid  – en ervaar ik opnieuw wat ze uitstralen. Er is echt een laagje angst weg !
Je respecteert het gevoel van de ander en de vrijheid om dingen wel/niet te doen zonder dat ik druk heb ervaren van jou.
Je bent een open en lief mens ! Dank voor al je hulp en een dikke knuffel!”

M. Nijssen.

Investering.
Het Korte Traject Op Maat is een basistraject van 3 keer maar hier kan naar behoefte van af worden geweken!
Ik vraag voor 3 sessies van  1,5 uur een investering van €275.-
Veel is bespreekbaar. Vraag gewoon vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Lees s.v.p. ook even  de voorwaarden: TOL-algemene-voorwaarden-V1.01