Lente-Lorelei

Ik, Sandra Doosje (48) geef op het Lente-Lorelei 2019 graag Readingen met het Siberisch Stenenorakel. Het Siberisch Stenenorakel is een orakel ontworpen door sjamanen. Het is een krachtig instrument dat antwoorden kan geven op allerlei levensvragen. Op het orakelbord vol symboliek worden 12 steentjes (kristallen) gegooid die allen verbonden zijn met specifieke levensgebieden. Denk bijvoorbeeld aan: huis/gezin, familie, relatie, werk, liefde, missie,  spiritualiteit, persoonlijke of zakelijke groei, kinderen, reizen etc.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is steneorakel-stitched-300x300-150x150.jpg

De stenen vergissen zich nooit en kunnen vallen in huizen, op specifieke symbolen of rollen soms juist van het bord af. Alles heeft een betekenis. Met behulp van het orakel, de ligging van de stenen, mijn indianengidsen, ruime ervaring, heldervoelend en helderwetendheid maken dat ik inmiddels een eigen werkwijze heb eigen gemaakt die goed en doeltreffend werkt. Er komt altijd aan bod wat nodig is.

De reading is eigenlijk ook een healing, soms komt er een stuk innerlijk kind naar voren of zelfs een vorig leven wat gezien en geintegreerd mag worden. Ook kan er informatie over dierbaren vrijkomen. Het orakel is ondersteunend, transformerend en geeft inzichten. Het helpt jouw kracht en mogelijkheden te zien en daarmee je eigen toekomst weer in de hand te nemen. Een reading kan lang doorwerken.

Mijn persoonlijke pijlers zijn: exclusieve aandacht, integriteit, essentie en toepasbaarheid. Wees welkom, ik ontmoet je graag!

Ik hanteer speciale tarieven voor het Festival:

Duur van een reading (30 minuten): €20

Duur van een reading (45 minuten): €30.

Innerlijk kindhealing/innerlijke reis naar jouw kinddelen, uur) : €50. –

Aanleggen banden van kracht en bescherming (munay ki): (10 minuten): € 7.-

Je kan ook pinnen bij mij.