LuisterZielafstemmingen

Ik neem vanaf 1 maart aanvragen aan voor LuisterZIELafstemmingen.

 Een LuisterZielafstemming is voor iedereen van 0 tot 110.

LuisterZielafstemmingen gaan verder dan en voorbij de vorm van  Luisterkindafstemmingen. Aanvragen gaan via de email. Je dient een aanvraag in en binnen 8 werkdagen en na betaling heb je de luisterZielafstemming ontvangen per email in jouw mailbox. Alles gaat op afstand dus zijn er geen reiskosten, geen reistijd en geen lange trajecten in het reguliere circuit. Een luisterZielafstemming gaat tot de essentie, vaak is 1 afstemming al genoeg om een lange tijd mee verder te kunnen.

Wat kan je verwachten?

Ik vraag jou om jouw vragen te mailen die op dit moment bij je spelen  met een recente foto van jou en relevante achtergrondinformatie, wat voor mij belangrijk is om te weten om een zo goed mogelijke LuisterZielafstemming  te kunnen maken. Jij geeft namelijk aan vanuit jouw ziel en onderbewuste wat er speelt op een diepere laag. Ik luister naar jouw ziel, typ het hele verslag en stuur dat naar je op. Er zitten in het verslag altijd veel tools en richtlijnen in om jouw stappen te maken die nodig zijn op jouw levenspad.

Waarom een LuisterZielafstemming?

Zit je niet lekker in je vel? Wil je helderheid in relatie of werk? Wil je handvatten om verder te komen? Ben je gewoon nieuwsgierig wat jouw innerlijk jou te vertellen heeft? Loopt het in je gezin niet lekker? Heeft jouw kind angsten en of laat het bepaald ongewenst gedrag zien? Heeft jouw kind slaapproblemen, eetproblemen? Is er onrust, zijn er problemen op school? Of heb jij zelf vraagstukken omtrent werk, thuissituaties, eigenwaarde, verdriet, energiepeil, zingeving, hooggevoeligheid, jouw kracht, aantrekken van mensen en situaties etc…

Alle vragen zijn welkom.

Lees ook even op: http://www.tapestry-of-life.nl/nl/leren-loslaten

Zie verder s.v.p bij “tarieven en voorwaarden” .

Wil je een aanvraag doen? Maak dan s.v.p gebruik van het contactformulier. Je ontvangt dan een mail met duidelijke uitleg over de werkwijze van de afstemming. Heb je andere vragen? Stel ze gerust!