Online Programma

HET TOL-ONLINETRAJECT start 2 keer per jaar!

Wat is het Online Programma van TOL?

Het is een zelfstudieprogramma

van  1 1  modules  in   1 1  w e k e n !

Voor álle informatie over het TOLTRAJECT en wat het voor jou kan betekenen, verwijs ik je naar:

http://www.tolonlinetraject.nl  

Het TOL- Online – Traject start weer op 7 oktober 2019!

Korte reacties van deelneemsters:

” Ik geniet enorm van de fijne en doeltreffende meditaties in de modules”
” Het programma geeft me net even dat zetje om verder te kunnen gaan”.
” Wat tof.  Ik kan er echt mee uit de voeten in alles in mijn eigen tijd”.

En uitgebreide feedback :

”Sandra, ik wil je graag bedanken voor dit werkelijk prachtige traject. Ik ben geen trouwe leerling en volg de lessen op mijn eigen tijd en dat voelt goed. Ik ben gestart met : ik wil de puntjes op de i zetten. Dat was mijn inzet. Ik ben blij met dit lesmateriaal!! Zeker het gronden voor mij. ”La Loba” in les 8 schonk mij waardigheid en schoonheid. Teksten zijn goed duidelijk en helder verwoord en vooral praktisch toepasbaar. Ik heb er niks aan toe te voegen. Zit gewoon goed in elkaar.  Dank je wel, daarnaast vind ik je ook nog eens een héél leuk Vrouw- Mens 🙂 Liefs, Dity.

“Dit traject heeft mij veel gebracht. Het was óók hard werken, al was de zwaarte van elke module per week verschillend. Veel modules waren een goeie reminder voor me, andere modules hebben mij nieuwe inzichten gegeven. Het traject was voor mij ondersteunend, inzichtgevend en ook probleemoplossend. Ik heb veel gehad aan de diverse meditaties (o.a. vuurloop, opschonen & bevrijden, schuldgevoelens loslaten). Hier heb ik duidelijk een ”lading” los kunnen laten. Het maken van de arrow of intention vond ik een hoogtepunt! Je hebt een fijne toonzetting in je modules, inspirerend en met veel veelzijdige opdrachten. Sandra, ik zal jouw traject zeker aan anderen aanbevelen! Dankjewel en wie weet tot ziens!” Hartegroet, Cecilia.

Je kan je NU  inschrijven voor het volgende traject dat op maandag 7 oktober 2019 van start gaat! Zie: www.tolonlinetraject.nl

Jouw investering is slechts €199.- Dat is nog geen €18.- per module