Over mij

Welkom op de website van Tapestry Of Life!

Mijn naam is Sandra Doosje en ik geef individuele readingen met het Siberisch Stenenorakel, LuisterZielafstemmingen , workshops ”Creatie & Manifestatie naar sjamanistische leergang van Black Bear” en workshops ”Ontembare Vrouw.”

Ik werk heel graag met jou: bewuste, hooggevoelige, ambitieuze vrouw (ongeveer 30-55) die verder wil komen en het beste wil halen uit het leven. Die vrouw die een verlangen en een passie heeft om dingen aan te pakken en voor zichzelf durft te gaan (staan), ook al weet je nog niet hoe. Ik wil graag het vuurtje bij jou aanwakkeren en een tijdelijk baken en katalysator zijn. Ik begrijp de hobbels op jouw pad en ik weet hoe lastig het kan zijn om oude ingesleten patronen en gedachten te tackelen. Ik geef ruimte aan wat bij jou onder de oppervlakte ligt.  Ik vind het een gift om met jou  samen te werken en jouw tijdelijke raadsvrouw te mogen zijn.

Dankzij mijn eigen ervaringen en helder invoelend vermogen, ben ik een krachtige en zachte gids op jouw pad. Ik motiveer en inspireer jou graag. Ik heb een antenne om jou rechtstreeks te brengen bij jouw pijn en jouw essentie. Ik ben gevoelig maar sta met twee benen op de grond. In mijn leven heb ik als ziel en vrouw aardig wat mogen doorleven en ben op vele gebieden ervaringsdeskundige :-). Ik ben autodidact en zo zijn mijn readingen en workshops ontstaan.

** Voor readingen met het Stenenorakel gebruik ik het sjamanistisch bord met de boog van Tengri. Readingen geven is één van mijn passies wat ik inmiddels al weer wat jaren doe. Door de tijd heen heb ik een geheel eigen werkwijze ontwikkeld. Het orakel breekt door, transformeert, heelt, geeft diepe inzichten en opheldering. Lees verder onder het kopje ”Siberisch Stenenorakel”. Sjamanisme is overigens geen religie maar een oeroude traditie die veelal door natuurvolkeren werd en wordt toegepast. Sjamanisme gaat er van uit dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is en onderdeel van het grote geheel: Great Spirit.

**Wat mijzelf enorm heeft doen transformeren is het werk van ”Black Bear”. Dit gedachtegoed draag ik met liefde uit in mijn workshops: ”Creatie & Manifestatie naar sjamanistische leerlijn van Black Bear.” Black Bear was een indiaan die 400 jaar geleden leefde. Hij was de laatste in zijn lineage, een lineage die verbonden was met de Pleiaden. Zijn werk wordt nog gechanneld en doorgegeven in sessies waarin oude sjamanistische kennis en technieken worden onthuld. Deze sessies zijn indrukwekkend, confronterend, liefdevol en vaak humoristisch. Vol met wijsheid, inspiratie en aanmoediging om jouw pad te gaan lopen. Ik ben zelf zo enthousiast geraakt door dit bijzondere materiaal dat ik het eerst op mijzelf ben gaan toepassen in mijn dagelijks leven en er later workshops in ben gaan geven.

**De workshops ”Ontembare Vrouw” zijn uiteraard alleen voor vrouwen. ”De Ontembare Vrouw” is geschreven door Clarissa Pinkola Estes.  Aan dit boek is een studie gewijd van 20 jaar! Het brengt diverse ontwikkelingsprocessen op gang. Het beschrijft middels sprookjes, mythen en volksvertellingen hoe vrouwen o.a. door opvoeding en cultuur vervreemd zijn geraakt van hun eigen oorspronkelijke ”wilde” natuur. De kern van het boek gaat over het herstellen van hun band met deze ontembare vrouw, het bevordert de individualisatie en leidt weer tot een creatief en scheppend leven. (i.p.v een herhalende). Het is voor mij het grootste geschenk op literair gebied geweest.

Sinds 2018 ben ik overigens ook ”De Ontembare Vrouw on Tour”. Ik kom op locatie met mijn workshops Ontembare Vrouw. Voor groepen van 5 tot 9 vrouwen ben ik te boeken. Stuur even een mail wanneer je interesse hebt!

Zelf heb ik zestien jaar ervaring binnen het basisonderwijs als groepsleerkracht. Ik heb de NEI-opleiding gedaan, ben bekend met AUMM werk, ”de kleine tiki” (kunstzinnig dynamische scholing), diverse dramacursussen, het Siberisch Stenenorakel, SoulBodyFusion, aanbrengen van 7 banden van kracht en bescherming , lichaamswerk en diverse workshops en trainingen op sjamanistisch gebied. Mijn liefde voor het Inca-pad en het sjamanisme lopen dan ook als rode draad door mijn workshops heen. Andere passies zijn fotografie, theater en schrijven.

Vanaf april 2017 ben ik met mijn activiteiten ook verbonden aan Centrum Goud in Eibergen. (Adres: Hondevoort 18, Eibergen).

Wees welkom, kijk rustig rond en bij vragen: stel ze gerust. (bij voorkeur per email of via het contactformulier).

Hartegroet, Sandra Doosje