Over mij

Zij die het helderst stralen, komen in de donkerste uithoeken.”

Wie ben ik? Mijn naam is Sandra Doosje en ik geef individuele readingen met het Siberisch Stenenorakel, Innerlijke Kindreizen, Workshops ”Creatie & Manifestatie naar sjamanistische leergang van Black Bear” , Workshops ”Ontembare Vrouw en workshops ”Siberisch Stenenorakel” , waar ik je leer zelf met het orakel te werken. Daarnaast geef ik ook familie-opstellingen (met knopen). 

Ik geef ruimte aan wat bij jou onder de oppervlakte ligt. Dankzij mijn eigen ervaringen en helder invoelend en wetend vermogen, ben ik een krachtige en zachte gids op jouw pad. Ik heb een antenne om jou rechtstreeks te brengen bij jouw pijn en jouw essentie. Ik ben gevoelig maar sta met twee benen op de grond. Ik werk anders dan anderen, werk diep en intens en ben geaard en nuchter. Die combinatie maakt dat ik mensen vrij snel naar hun kern kan brengen.

Het Siberisch Stenenorakel. Voor readingen met het Stenenorakel gebruik ik het sjamanistisch bord met de boog van Tengri. Readingen geven is één van mijn passies wat ik inmiddels al weer wat jaren doe. Door de tijd heen heb ik een geheel eigen werkwijze ontwikkeld. Het orakel breekt door, transformeert, heelt, geeft diepe inzichten en opheldering. Lees verder onder het kopje ”Siberisch Stenenorakel”. Sjamanisme is geen religie maar een oeroude traditie die veel door natuurvolkeren werd en wordt toegepast. Sjamanisme gaat er van uit dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is en onderdeel van het grote geheel: Great Spirit.

Black Bear. Wat mijzelf diep heeft doen transformeren is het werk van ”Black Bear”. Dit gedachtegoed draag ik met liefde uit in mijn workshops: ”Creatie & Manifestatie naar sjamanistische leerlijn van Black Bear.” Black Bear was een indiaan die 400 jaar geleden leefde. Hij was de laatste in zijn lineage, een lineage die verbonden was met de Pleiaden. Zijn werk wordt nog gechanneld en doorgegeven in sessies waarin oude sjamanistische kennis en technieken worden onthuld. Deze sessies zijn indrukwekkend, confronterend, liefdevol en vaak humoristisch. Vol met wijsheid, inspiratie en aanmoediging om jouw pad te gaan lopen. Ik ben zelf zo enthousiast geraakt door dit bijzondere materiaal dat ik het eerst op mijzelf ben gaan toepassen in mijn dagelijks leven en er later workshops in ben gaan geven.

Workshops Ontembare Vrouw . Deze zijn uiteraard alleen voor vrouwen. ”De Ontembare Vrouw” is geschreven door Clarissa Pinkola Estes.  Aan dit boek is een studie gewijd van 20 jaar! Het brengt diverse ontwikkelingsprocessen op gang. Het beschrijft middels sprookjes, mythen en volksvertellingen hoe vrouwen o.a. door opvoeding en cultuur vervreemd zijn geraakt van hun eigen oorspronkelijke ”wilde” natuur. De kern van het boek gaat over het herstellen van hun band met deze ontembare vrouw, het bevordert de individualisatie en leidt weer tot een creatief en scheppend leven. (i.p.v een herhalende). Het is voor mij het grootste geschenk op literair gebied geweest.

Achtergrond. Ik ben als hoogsensitieve lichtwerker (Starseed- Blue Ray) geboren. In mijn jeugd was ik vaak ziek omdat ik veel zwaarte vanuit mijn omgeving opslokte. Toen ik 27 was, werd ik door ”schok” – als een soort blikseminslag- het diepe ingegooid en is mijn hele ”spiritueel ontwaken” heel snel gegaan. Eigenlijk té snel want mijn lichaam kon het amper bijbenen. Ik heb langdurige ziektejaren achter de rug waarin ik weinig tot niets kon. Astrologisch ben ik geboren met een ”grand cross”, dat houdt in dat ik er als ziel voor gekozen heb om alle oude karmische patronen uit te werken in dit leven. Ben veel spiritueel aangevallen en heb met veel met duistere krachten te maken gehad. Vanaf mijn 40e levensjaar nam mijn leven een heel andere wending. Qua wonen, werken en relatie en ging ik mijn andere en eigen levenspad bewandelen.

En verder……

heb ik zestien jaar werkervaring binnen het basisonderwijs als groepsleerkracht. Ik heb o.a. de NEI-opleiding gedaan, ben bekend met AUMM werk, ”de kleine tiki” (kunstzinnig dynamische scholing), diverse dramacursussen, het Siberisch Stenenorakel, SoulBodyFusion, aanbrengen van  de banden van kracht & bescherming , lichaamswerk en diverse workshops en trainingen op sjamanistisch gebied. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van narcisme en bezig met een boek hierover. Mijn liefde voor het Inca-pad en het sjamanisme lopen dan ook als rode draad door mijn workshops heen. Ik kan zeggen dat ik ervaringsdeskundige ben op diverse terreinen. Andere passies zijn fotografie, theater, muziek en schrijven.

© Copyright Tapestry of Life - - in samenwerking met LM40 Solutions