Over mij

Welkom op de website van Tapestry Of Life!

”Evolution is a not a journey for weaklings and doormats, rather it is a journey for warriors, and you are them. ” (bron onbekend)

Wie ben ik? Mijn naam is Sandra Doosje en ik geef individuele readingen met het Siberisch Stenenorakel,  Korte Trajecten,  VIP-dagen, Workshops ”Creatie & Manifestatie naar sjamanistische leergang van Black Bear” en Workshops ”Ontembare Vrouw.”

Waar sta ik voor? Ik werk heel graag met jou: bewuste, hooggevoelige vrouw die verder wil komen en het beste wil halen uit het leven. Die vrouw die een verlangen en een passie heeft om dingen aan te pakken en haar verleden kan omarmen en vrij kan laten. Ik wil graag het vuurtje bij jou aanwakkeren en een tijdelijk baken en katalysator zijn. Ik begrijp de hobbels op jouw pad en ik weet hoe lastig het kan zijn om oude ingesleten patronen en gedachten te tackelen. Ik geef ruimte aan wat bij jou onder de oppervlakte ligt. Dankzij mijn eigen ervaringen en helder invoelend vermogen, ben ik een krachtige en zachte gids op jouw pad. Ik heb een antenne om jou rechtstreeks te brengen bij jouw pijn en jouw essentie. Ik ben gevoelig maar sta met twee benen op de grond.

Het Siberisch Stenenorakel. Voor readingen met het Stenenorakel gebruik ik het sjamanistisch bord met de boog van Tengri. Readingen geven is één van mijn passies wat ik inmiddels al weer wat jaren doe. Door de tijd heen heb ik een geheel eigen werkwijze ontwikkeld. Het orakel breekt door, transformeert, heelt, geeft diepe inzichten en opheldering. Lees verder onder het kopje ”Siberisch Stenenorakel”. Sjamanisme is overigens geen religie maar een oeroude traditie die veelal door natuurvolkeren werd en wordt toegepast. Sjamanisme gaat er van uit dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is en onderdeel van het grote geheel: Great Spirit.

Black Bear. Wat mijzelf enorm heeft doen transformeren is het werk van ”Black Bear”. Dit gedachtegoed draag ik met liefde uit in mijn workshops: ”Creatie & Manifestatie naar sjamanistische leerlijn van Black Bear.” Black Bear was een indiaan die 400 jaar geleden leefde. Hij was de laatste in zijn lineage, een lineage die verbonden was met de Pleiaden. Zijn werk wordt nog gechanneld en doorgegeven in sessies waarin oude sjamanistische kennis en technieken worden onthuld. Deze sessies zijn indrukwekkend, confronterend, liefdevol en vaak humoristisch. Vol met wijsheid, inspiratie en aanmoediging om jouw pad te gaan lopen. Ik ben zelf zo enthousiast geraakt door dit bijzondere materiaal dat ik het eerst op mijzelf ben gaan toepassen in mijn dagelijks leven en er later workshops in ben gaan geven.

Workshops Ontembare Vrouw . Deze zijn uiteraard alleen voor vrouwen. ”De Ontembare Vrouw” is geschreven door Clarissa Pinkola Estes.  Aan dit boek is een studie gewijd van 20 jaar! Het brengt diverse ontwikkelingsprocessen op gang. Het beschrijft middels sprookjes, mythen en volksvertellingen hoe vrouwen o.a. door opvoeding en cultuur vervreemd zijn geraakt van hun eigen oorspronkelijke ”wilde” natuur. De kern van het boek gaat over het herstellen van hun band met deze ontembare vrouw, het bevordert de individualisatie en leidt weer tot een creatief en scheppend leven. (i.p.v een herhalende). Het is voor mij het grootste geschenk op literair gebied geweest.

N.B: Hoewel ik dit jaar 2018 vanwege drukte een tijdelijke stop inlas wat betreft het geven van workshops in Ambt Delden, zijn deze nog wel te boeken op locatie! !

On Tour. Sinds 2018 ben ik overigens ook ”De Ontembare Vrouw on Tour”. Ik kom op locatie met mijn workshops Ontembare Vrouw. Voor groepen van 5 tot 9 vrouwen ben ik te boeken. Stuur even een mail wanneer je interesse hebt!

Achtergrond. Zelf heb ik zestien jaar ervaring binnen het basisonderwijs als groepsleerkracht. Ik heb de NEI-opleiding gedaan, ben bekend met AUMM werk, ”de kleine tiki” (kunstzinnig dynamische scholing), diverse dramacursussen, het Siberisch Stenenorakel, SoulBodyFusion, aanbrengen van  de banden van kracht & bescherming , lichaamswerk en diverse workshops en trainingen op sjamanistisch gebied. Mijn liefde voor het Inca-pad en het sjamanisme lopen dan ook als rode draad door mijn workshops heen. Andere passies zijn fotografie, theater en schrijven.

Waar komt de naam Tapestry Of Life vandaan?

Als intense dromer had ik op een nacht een droom die diepe indruk op mij maakte. Een levendige droom waarin ik een kleurrijk tapijt zag. Elke kleur en ieder touw waren stevig met elkaar verbonden en vormden één geheel.  Ik zag dat het een levenstapijt was, een weefgetouw waarin alle zichtbare maar ook vooral onzichtbare lijnen met elkaar verbonden en verweven waren. Lijnen zag ik, van al mijn ervaringen in dit leven en vorige levens,  draden naar oude en nieuwe medereizigers en mijn tweelingziel Marc waar ik mee samenwoon; maar het ging verder dan dat: het omvatte de kosmos en aarde samen: één groot georganiseerd weefgetouw. Dat beeld gaf mij kracht en berusting. En zo ontvouwde zich de naam van deze website.

Hartegroet, Sandra Doosje