Over mij

Wegens omstandigheden neem ik de komende tijd geen activiteiten aan. Ook is het voorlopig niet mogelijk tot het maken van afspraken. Excuses voor het ongemak. 

Welkom op de website van Tapestry Of Life!

”Evolution is not a journey for weaklings and doormats, rather it is a journey for warriors, and you are one of them. ” 

Wie ben ik? Mijn naam is Sandra Doosje en ik geef individuele readingen met het Siberisch Stenenorakel, Innerlijke Kindreizen, Workshops ”Creatie & Manifestatie naar sjamanistische leergang van Black Bear” , Workshops ”Ontembare Vrouw en workshops ”Siberisch Stenenorakel” , waar ik je leer zelf met het orakel te werken. Daarnaast geef ik ook familie-opstellingen (met knopen).Ook voor bedrijven en organisaties ben ik inzetbaar met workshops of (team)readingen op maat.

Waar sta ik voor? Ik werk heel graag met jou: bewuste, hooggevoelige vrouw of man die verder wil komen en het waarachtige wil halen uit het leven. Die vrouw of man die een verlangen en een passie heeft om dingen aan te pakken en haar verleden kan omarmen en vrij kan laten. Ik wil graag het vuurtje bij jou aanwakkeren en een tijdelijk baken en katalysator zijn. Ik begrijp de hobbels op jouw pad en ik weet hoe lastig het kan zijn om oude ingesleten patronen en gedachten te tackelen. Ik geef ruimte aan wat bij jou onder de oppervlakte ligt. Dankzij mijn eigen ervaringen en helder invoelend en wetend vermogen, ben ik een krachtige en zachte gids op jouw pad. Ik heb een antenne om jou rechtstreeks te brengen bij jouw pijn en jouw essentie. Ik ben gevoelig maar sta met twee benen op de grond. Ik werk anders dan anderen, werk diep en intens en ben heel geaard en nuchter. Die combinatie maakt dat ik mensen vrij snel naar hun kern kan brengen.

Het Siberisch Stenenorakel. Voor readingen met het Stenenorakel gebruik ik het sjamanistisch bord met de boog van Tengri. Readingen geven is één van mijn passies wat ik inmiddels al weer wat jaren doe. Door de tijd heen heb ik een geheel eigen werkwijze ontwikkeld. Het orakel breekt door, transformeert, heelt, geeft diepe inzichten en opheldering. Lees verder onder het kopje ”Siberisch Stenenorakel”. Sjamanisme is geen religie maar een oeroude traditie die veel door natuurvolkeren werd en wordt toegepast. Sjamanisme gaat er van uit dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is en onderdeel van het grote geheel: Great Spirit.

Black Bear. Wat mijzelf diep heeft doen transformeren is het werk van ”Black Bear”. Dit gedachtegoed draag ik met liefde uit in mijn workshops: ”Creatie & Manifestatie naar sjamanistische leerlijn van Black Bear.” Black Bear was een indiaan die 400 jaar geleden leefde. Hij was de laatste in zijn lineage, een lineage die verbonden was met de Pleiaden. Zijn werk wordt nog gechanneld en doorgegeven in sessies waarin oude sjamanistische kennis en technieken worden onthuld. Deze sessies zijn indrukwekkend, confronterend, liefdevol en vaak humoristisch. Vol met wijsheid, inspiratie en aanmoediging om jouw pad te gaan lopen. Ik ben zelf zo enthousiast geraakt door dit bijzondere materiaal dat ik het eerst op mijzelf ben gaan toepassen in mijn dagelijks leven en er later workshops in ben gaan geven.

Workshops Ontembare Vrouw . Deze zijn uiteraard alleen voor vrouwen. ”De Ontembare Vrouw” is geschreven door Clarissa Pinkola Estes.  Aan dit boek is een studie gewijd van 20 jaar! Het brengt diverse ontwikkelingsprocessen op gang. Het beschrijft middels sprookjes, mythen en volksvertellingen hoe vrouwen o.a. door opvoeding en cultuur vervreemd zijn geraakt van hun eigen oorspronkelijke ”wilde” natuur. De kern van het boek gaat over het herstellen van hun band met deze ontembare vrouw, het bevordert de individualisatie en leidt weer tot een creatief en scheppend leven. (i.p.v een herhalende). Het is voor mij het grootste geschenk op literair gebied geweest.

Achtergrond. Ik ben als hoogsensitieve lichtwerker (Blue Ray) geboren. In mijn jeugd was ik vaak ziek omdat ik alle zwaarte vanuit mijn omgeving opslokte. Toen ik 27 was, werd ik door ”schok” als een soort blikseminslag waar sjamanen wel eens over spreken het diepe ingegooid en is mijn hele ”spiritueel ontwaken” heel snel gegaan. Eigenlijk té snel want mijn lichaam kon het bijna niet bijbenen. Ik heb langdurige ziektejaren achter de rug waarin ik weinig tot niets kon.  Het was een gevecht tussen leven en dood. Vanaf mijn 40e levensjaar nam mijn leven een heel andere wending. Qua wonen, werken en relatie en ging ik mijn andere en eigen levenspad bewandelen.

Ik heb zestien jaar werkervaring binnen het basisonderwijs als groepsleerkracht. Ik heb de NEI-opleiding gedaan, ben bekend met AUMM werk, ”de kleine tiki” (kunstzinnig dynamische scholing), diverse dramacursussen, het Siberisch Stenenorakel, SoulBodyFusion, aanbrengen van  de banden van kracht & bescherming , lichaamswerk en diverse workshops en trainingen op sjamanistisch gebied. Mijn liefde voor het Inca-pad en het sjamanisme lopen dan ook als rode draad door mijn workshops heen. Andere passies zijn fotografie, theater, muziek en schrijven.

Waar komt de naam Tapestry Of Life vandaan?

Als intense dromer had ik op een nacht een droom die diepe indruk op mij maakte. Een levendige droom waarin ik een kleurrijk tapijt zag. Elke kleur en ieder touw waren stevig met elkaar verbonden en vormden één geheel.  Ik zag dat het een levenstapijt was, een weefgetouw waarin alle zichtbare maar ook vooral onzichtbare lijnen met elkaar verbonden en verweven waren. Een diep moment dat wij echt allen met elkaar verbonden zijn, niets en niemand staat op zichzelf.