So deep as you are.

Ik wilde zomaar eens een mooie feedback delen van een sessie via skype die ik had met een vrouw afgelopen week. We startten met een stenenorakel maar al gauw volgde daar een innerlijk kind healing op. Dankbaar werk.

”Hoi Sandra. De skype-sessie heeft me goed gedaan. Maar vooral omdat ik voel dat jij hier ook bent geweest. In deze pijn en diepte en wellicht soms nog weleens zit. Ik realiseer me dat dat jouw werk extra krachtig maakt.
Omdat we het zelf hebben doorleefd!
En omdat jij zo kon meereizen kon ik dieper gaan. Dus ben je dankbaar.
Er is echt iets verschoven!
En het geeft zoveel rust!”
(degene wil graag anoniem blijven).

En dat verklaart voor mij gewoon nog eens extra dat wanneer je op een diep niveau werkt met mensen: energetisch/ emotioneel en daardoor ook altijd mentaal/ fysiek dat je dátgene kan geven waar je zélf bent geweest. Omdat je simpelweg kan intunen en invoelen. Wat maakt dat de reis ook veilig voelt voor degene omdat je het echt samendoet. 
Ik weet dat ik daardoor ”anders” werk en daardoor mijn agenda echt niet vol kan plannen.
In de reguliere praktijk wordt geleerd afstand te behouden. En geloof me, ik heb het geprobeerd maar bij mij werkt dat niet. Ik duik erin om de energie te voelen, via mijn lichaam gebeuren er dan allerlei dingen en dan te geven wat nodig is. Daarna duik ik er weer uit.

Het gaat er dus niet om hoeveel diploma’s of certificaten je aan de muur hebt (daar heb ik me overigens altijd tegen afgezet en nooit aan meegedaan, maar ik heb er ook niet zoveel :-)) of hoelang je al aan ”het werk” bent, dat hoeft niets te zeggen over de kracht van innerlijk werk.

Ben je ook op zoek naar wat meer rust, vreugde of plezier, ontspanning? Voel dan eens of een innerlijk kindhealing, een reis naar jouw kinddelen jou goed kan doen.

© Copyright Tapestry of Life - - in samenwerking met LM40 Solutions