Testimonials

Sandra, nog heel erg bedankt voor je stenenorakel! Ondanks alle onrust in mijn huis tijdens de skypesessie, voel ik inderdaad dat er heel veel is gebeurd en gebeurt nog steeds.  Super fijn dat je mij duidelijk kon maken dat de innerlijke kind stukken geheeld willen worden. Ik voel hoe raak dat is. Zou je mij willen begeleiden door af en toe af te spreken voor een innerlijke kind healing? En dan persoonlijk, niet via skype.  Ik weet niet of ik het alleen kan. Ik hoor het graag van je. Heel bijzonder wat je doet en hoe krachtig het werkt. Hartelijke groeten, G. uit Enschede.

Read More

Hoi Sandra, ik heb een prachtige reading gehad van je. Ik heb weer inzicht in veel dingen. Dank je wel. Liefs Ina Lemmen.

Read More

Het was echt super! De stenen gaven precies weer waar ik momenteel zit op mijn paadje, waar de aandacht naar toe mag gaan, waar het al lekker stroomt, en wat nog in het verschiet ligt.  Sandra kan door haar invoelend vermogen heel erg mooi weergeven op een fijne manier hoe het zit. Mijn moeder en dochter kwamen ook nog even langs, en ook dat was helemaal raak. Echt een aanrader voor een ieder die zich even bewust wil worden! Sandra je bent een super mooi mens. Wendy uit Ommen.

Read More

“Sandra heeft m.b.v.  het stenenorakel mij heel goed inzicht gegeven in wat ik heb te doen en wat me blokkeert. Daarnaast heeft ze me waardevolle tips gegeven hoe ik de volgende stap kan maken. Ik had al een goed gevoel over de kwaliteit die Sandra levert en nu is er de bevestiging”. Chris Tanis, Heemstede.

Read More

“Ik heb een stenenorakel mogen ontvangen en ben geraakt door de kracht ervan. D.m.v. stenen die een bepaalde positie op het bord innamen nadat ik ze zelf had laten vallen wist Sandra een treffende boodschap te geven die me handvaten gaven om mee verder te kunnen. Een aanrader voor als je een kijkje wil in waar je staat en wat er voor je in het verschiet zou kunnen liggen. Op een heldere en integere wijze geeft Sandra een zuivere boodschap”. Petra Indira Fokkens, Meppel.

Read More

"Sandra werd me aangeraden via een vriendin die erg goede ervaringen bij haar heeft gehad. Nadat ik op een kruispunt kwam te staan in m'n leven en een paar belangrijke beslissingen moest nemen, besloot ik een sessie bij Sandra te boeken voor een beetje ondersteuning. Wauw, geweldige ondersteuning, inzichten en vooral helderheid heb ik gekregen. Superleuke nuchtere vrouw met hele rake adviezen en praktische tips. Ze wist dingen die ze helemaal niet kon weten en was vaak spot on, wat veel vertrouwen gaf en rust. Na de sessie heb ik haar adviezen ter harte genomen en alles wat we hebben besproken is enkele weken later ook daadwerkelijk uitgekomen, door Sandra's hulp. Ik kan zo'n sessie aan iedereen aanraden die ondersteuning zoekt. Sandra is integer, nuchter en is supergoed in haar werk."  L. uit A

Read More

Hoi Sandra, ik wil je nog bedanken voor ons samenzijn maandagochtend. Het was heel bijzonder en het werkt nog door. Ik voel mij een stuk krachtiger en ik sta ook meer voor mijzelf. Ik ga vol leven. Voelt goed! En de haast wordt ook al minder, hihi. Groetjes, Alma Pos, Huizen.

Read More

Sandra. ik voel me na je mooie reading krachtiger, sterker met meer zelfvertrouwen en zelfwaardering. Je bent een tophealer! (anoniem)  

Read More

”De eerste keer dat ik Sandra ontmoette was tijdens een beurs. Ze werd aangeraden door haar collega’s dus dat zegt wat. Het was de eerste keer dat ik kennis maakte met het stenenorakel. Sandra wist niets van mij, we kenden elkaar niet en hadden elkaar nog nooit gezien, maar Sandra wist precies te vertellen wat me bezighield en wees me de weg waar ik me wel en niet op moest focussen. Ze schetste op discrete manier een beeld van verleden, heden en toekomst, zodat je vertrouwen krijgt, rust en troost. Sandra zal geen gekke dingen zeggen die niet waargemaakt zouden kunnen worden of waar je totaal van in de war raakt. Als je ooit behoefte hebt aan meer inzicht in je leven zodat je beter en helderder je keuzes kunt maken, maak dan een afspraak met Sandra. Een veilig adres!   Margot v M. uit Bathmen.

Read More

De eerste keer dat ik Sandra ontmoette was voor de workshop Ontembare vrouw. De manier waarop zij dit uitvoerde zorgde ervoor dat ik mij direct op mijn gemak en veilig voelde. De inhoud gaf mij handvaten om oud zeer te verwerken. Hierna heb ik diverse workshops gevolgd en een persoonlijke steenlegging. Haar grote vermogen om diep in te voelen en haar inzichten hebben mij duidelijk de weg gewezen wat wel/niet goed voor mij was. Een bijzondere ervaring op een integere manier gebracht. Een cadeautje………… Herma Corporaal, Broekhuizen

Read More
© Copyright Tapestry of Life - - in samenwerking met LM40 Solutions