Testimonials

“Ik heb een stenenorakel mogen ontvangen en ben geraakt door de kracht ervan. D.m.v. stenen die een bepaalde positie op het bord innamen nadat ik ze zelf had laten vallen wist Sandra een treffende boodschap te geven die me handvaten gaven om mee verder te kunnen. Een aanrader voor als je een kijkje wil in waar je staat en wat er voor je in het verschiet zou kunnen liggen. Op een heldere en integere wijze geeft Sandra een zuivere boodschap”. Petra Indira Fokkens, Meppel.

Recentelijk heb ik bij Sandra een stenenorakel gedaan, omdat ik een stukje bevestiging zocht voor de dingen waar ik mee bezig was. Sandra kan heel snel en goed de vinger op de zere plek leggen. Naar aanleiding van het stenenorakel kwamen we in gesprek over mijn langdurige buikklachten, waarvoor ik mogelijk een operatie moest ondergaan. Sandra gaf aan, dat een innerlijke kindreis daarbij zou kunnen helpen. Zonder te pushen o.i.d. vertelde ze, dat zij dit ook kan doen. Ik heb daarna verschillende keren een innerlijk kindreis gemaakt. Ik vond het in eerste instantie spannend, maar Sandra stelde me gerust en liet het gesprek afhangen van hoe ik me voelde en hoe ver ik wilde gaan in het gesprek. Al na een keer voelde ik mijn buikpijn wegebben, en het gaf me ook veel inzicht. Sandra kan enorm goed intunen en doet alles vanuit zachtheid en liefde. Dat werkte voor mij heel goed. Inmiddels hebben we drie sessies gehad en ik voel me stukken beter. Een operatie is inmiddels van de baan! Ik kan Sandra van harte aanbevelen. KK

“Spot on! Dat is wat ik vond van de stenenorakelsessie van jou, Sandra. De uitleg die je gaf aan de ligging van de stenen zorgde voor een dieper inzicht in thema’s die op dat moment actueel waren voor mij. Erg makkelijk ook dat het via skype kan! Ik heb de sessie opgenomen zodat ik het later nog eens kon terugluisteren. De foto die ik direct na de sessie per mail ontving, heb ik daarbij gebruikt. Heel waardevol!”, Pepita, Den Haag

“Wat een integere, kundige, verhelderende reading kreeg ik onlangs van Sandra. Ze nam echt de tijd om zich af te stemmen op mijn vragen en haar antwoorden waren helder en duidelijk. Er mocht zelfs een stukje healing plaatsvinden op een vorig leven, n.a.v. een vraag van mij over een fysiek probleem dat nu speelt. Hierdoor kan ik zelfs al enige verlichting ervaren, heel knap van haar hoe ze dat proces binnen de reading begeleidde. Ze heeft me goede raad kunnen geven over de zaken die nu spelen in mijn leven op een objectieve, heldere manier, zonder oordeel. Ik ben erg blij met de reading en dat het aan mijn verwachtingen voldeed. Een volgende keer dat ik goede raad en nieuwe inzichten nodig ben, zal ik Sandra zeker weer vragen mij te orakelen! Dank je wel, Karla, Assen

“Sandra heeft m.b.v.  het stenenorakel mij heel goed inzicht gegeven in wat ik heb te doen en wat me blokkeert. Daarnaast heeft ze me waardevolle tips gegeven hoe ik de volgende stap kan maken. Ik had al een goed gevoel over de kwaliteit die Sandra levert en nu is er de bevestiging”. Chris Tanis, Heemstede.

”De eerste keer dat ik Sandra ontmoette was tijdens een beurs. Ze werd aangeraden door haar collega’s dus dat zegt wat. Het was de eerste keer dat ik kennis maakte met het stenenorakel. Sandra wist niets van mij, we kenden elkaar niet en hadden elkaar nog nooit gezien, maar Sandra wist precies te vertellen wat me bezighield en wees me de weg waar ik me wel en niet op moest focussen. Ze schetste op discrete manier een beeld van verleden, heden en toekomst, zodat je vertrouwen krijgt, rust en troost. Sandra zal geen gekke dingen zeggen die niet waargemaakt zouden kunnen worden of waar je totaal van in de war raakt. Als je ooit behoefte hebt aan meer inzicht in je leven zodat je beter en helderder je keuzes kunt maken, maak dan een afspraak met Sandra. Een veilig adres!   Margot v M. uit Bathmen.

Het was echt super! De stenen gaven precies weer waar ik momenteel zit op mijn paadje, waar de aandacht naar toe mag gaan, waar het al lekker stroomt, en wat nog in het verschiet ligt.  Sandra kan door haar invoelend vermogen heel erg mooi weergeven op een fijne manier hoe het zit. Mijn moeder en dochter kwamen ook nog even langs, en ook dat was helemaal raak. Echt een aanrader voor een ieder die zich even bewust wil worden! Sandra je bent een super mooi mens. Wendy uit Ommen.

Hallo Sandra. Bedankt voor de healing. Ik voel me heel sterk en een deel van de puzzel en een leeg gevoel binnen in me is opgevuld. Ik voel me meer waard en sta daardoor sterker in mijn schoenen. Dank je wel nogmaals en ik kom zeker weer. Je bent de eerste die me echt heeft geholpen. Alle hulpverleners hiervoor hebben goed werk gedaan bij herkenning van mijn problemen. Jij bent de eerste die kan healen. Ik zie nu steeds het mooie beeld van mezelf als klein meisje en dat maakt me sterk van binnen. Nog nooit gehad. Nu ga ik genieten van alle mooie dingen in mijn leven. En van mezelf. Geniet ze ook, je doet ongelooflijk goed werk. Hanna.

“Ik kwam bij Sandra terecht voor een reading met het stenenorakel omdat ik op een kruispunt in mijn leven stond en ik had wat vragen over de keuzes die ik moest maken. Dit orakel gaf mij een mooi inzicht en kon ik goed gebruiken naast mijn rationele overwegingen, zodat ik beter kon beslissen vanuit een balans tussen verstand en gevoel. Door de reading werd mij duidelijk welke patronen er onbewust eveneens meespeelden/. De reading gaf mij inspiratie en een idee voor welke richting ik op wil.  Concreet betekent dit voor mij dat ik heb besloten om als zelfstandig ondernemer verder te gaan i.p.v. werknemer. Daarnaast gaf de reading mij ook inzicht op andere gebieden zoals liefde, huis en relaties….de uitkomsten hiervan hou ik voor mijzelf :-). Ik heb Sandra ervaren als een warm, open en eerlijk persoon en zij geeft een zuivere boodschap door tijdens de reading. Sommige boodschappen zijn confronterend maar nooit kwetsend. Mijn tip is maak gebruik van dit mooie orakel bij een mooi mens.  Marcel, 47, Gorinchem.

De eerste keer dat ik Sandra ontmoette was voor de workshop Ontembare vrouw. De manier waarop zij dit uitvoerde zorgde ervoor dat ik mij direct op mijn gemak en veilig voelde. De inhoud gaf mij handvaten om oud zeer te verwerken. Hierna heb ik diverse workshops gevolgd en een persoonlijke steenlegging. Haar grote vermogen om diep in te voelen en haar inzichten hebben mij duidelijk de weg gewezen wat wel/niet goed voor mij was. Een bijzondere ervaring op een integere manier gebracht. Een cadeautje………… Herma Corporaal, Broekhuizen

© Copyright Tapestry of Life - - in samenwerking met LM40 Solutions