Workshops

Workshop ”Creatie & Manifestatie naar sjamanistische leerlijn van Black Bear”. (voor mannen en vrouwen)

Op bewust en vooral onbewust niveau zijn we allemaal aan het creëren. Elke minuut van de dag. Soms creëren we het tegenovergestelde van wat we willen en hoe komt dat dan? Welke stappen zijn nodig om een positieve cirkel van creatie en manifestatie in je leven te roepen?

Het materiaal van BlackBear is op een cruciaal punt in mijn leven gekomen en ik heb de kracht ervan mogen ontdekken! Wie was of is Black Bear?

Black Bear was een Cherokee indiaan die 400 jaar geleden leefde. Hij was de laatste van zijn lineage, een lineage die verbonden was met de Pleiaden. Hij werd en wordt nog steeds gechanneld door Christopher Moon Bear Beaver. Tijdens deze sessies werden oude sjamanistische kennis en technieken doorgegeven. Deze sessies waren altijd indrukwekkend, de veranderingen magisch. De woorden soms confronterend, dan weer liefdevol en vaak humoristisch. Vol met wijsheid, inspiratie en aanmoediging om jouw pad te gaan lopen. De kracht van het werk zit hem in de aardsheid, de eenvoud van technieken, aloude wijsheid en de liefde die erin doordringt.

Voor iedereen die een innerlijk besluit maakt om echt zichzelf te willen zien, dingen om te keren en het anders te willen! Het hele proces gaat diep naar de bron en is een whole body experience (mentaal, spiritueel, emotioneel, hart en lichaam).

In deze krachtige workshop kun je het volgende verwachten:

 • Je krijgt de theorie, kennis en wijsheid van Black Bear en een totaalinzicht in het creatie – en manifestatieproces.
 • Welke testen krijg je op het sjamaans pad?
 • Hoe leer je bewuster en concreter jouw dromen en verlangens creëren?
 • Oude overtuigingen nemen we onder de loep en we maken een begin met de omkering. Geloofsovertuigingen zijn een belangrijk aspect: ze worden generaties lang doorgegeven en geven houvast maar beperken ons enorm en houden ons weg van ons potentieel
 • Hoe raak je weer in jouw kracht?
 • Hoe geef je je ego de aandacht die het verdient i.p.v  het weg te stoppen, zodat jouw ziel weer zijn rechtmatige plek kan innemen?
 • Toepassen van energetische/sjamanistische oefeningen en een oefening om ons eigenwaarde op te schonen.
 • We werken zowel binnen als buiten en gaan naast de theorie concreet aan de slag. Je krijgt vele tools aangereikt om jouw proces thuis verder te zetten.
 • Trefwoorden: bewustwording, ommekeer, inzichtelijk, grote toepasbaarheid, bekrachtigend!

Het  sjamaans pad gaat diep, is zeker niet makkelijk of pijnloos maar wel leuk, bezit humor en test jou altijd!

Lees s.v.p. even de voorwaarden: http://TOL-algemene-voorwaarden-V1.01


Workshop Sjamanistische ontembare vrouw

“Maybe some women aren’t meant to be tamed.
Maybe they need to run free
until they find someone
just as wild to run with them”

Pijlers:

 • Essentie van de Vrouw
 • Wensen en passies leven inblazen.

Inhoud:

Er komt o.a. aan bod:

 • Reis door lichaam, landen.
 • Boek De Ontembare Vrouw met het verhaal van La Loba: de oervrouw.
 • Meditatie om verloren delen weer op te halen.
 • Overtuigingen: oude en oorspronkelijk. Opschonen 1 oude overtuiging. Hoe laat je nieuwe overtuigingen voor je werken?
 • Energetische duo- oefeningen voor balans
 • Elkaar bekrachtigen in kwaliteiten, vrouwenenergie. Delen.
 • Meditatie voor bekrachtigen wensen, doelen en committed zijn.
 • Creatieve concrete oefening voor werken met je passies en doelen. De natuur in zetten voor jouw doelen.

Ritueel/blessing voor vrouwen: Rite of the Womb.

De 13de Rite (van de 13 manen uit de Munai ki) is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet en verwondingen van je moeder en grootmoeders  in je voorouderlijn. Of je hebt zelf een kwetsuur opgelopen, waardoor je vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan.
NU is het moment aangebroken dat jij je weer mag herinneren wie je werkelijk bent: Boordevol power en dus ook vol zachtheid en liefdevolle wijsheid.
Dit geldt voor alle vrouwen!

Deze bijzondere Rite is voor alle vrouwen, dus ook als je geen baarmoeder meer hebt, vrouwen met of zonder kinderwens. Ook wanneer je nog niet menstrueert, ter voorbereiding op je zwangerschap of om vrij te worden van overgangsklachten,

Er is plek voor max. 10 deelneemsters. Opgave graag via email of via het contactformulier. Het ritueel gaat door bij minimaal 6 vrouwen.

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren; de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

Workshop: ”Hoe leer ik te werken met het Siberisch Stenenorakel?”

Sinds kort geef ik graag de workshop: Hoe leer ik zelf te werken met het Siberisch Stenenorakel?”
Dit kan vanuit interesse zijn voor het sjamanisme, uit leergierige nieuwsgierigheid maar zeker ook vanuit het oogpunt van jouw praktijk/werk, als je als coach, ondersteuner of therapeut werkzaam bent en je bent toe aan iets nieuws of aanvullends.

Ik wil in een 1-daagse workshop graag de grondbeginselen van het Siberisch Stenenorakel doorgeven. Ik werk er zelf zo’n zes jaar heel intensief mee en voor mij is het een prachtige tool gebleken om mensen te lezen en hen verder op weg te helpen met de processen en alles wat in het moment nodig is. Het stenenorakel is een sterk middel voor allerlei levensvragen.
Het werken met het orakel verdiept ook jouzelf.

Wat komt o.a. aan bod op deze dag?:

* Je krijgt als eerste de complete set Siberisch stenenorakel (bord, stenen en instructieboek).
* Inzicht in de werking van het orakel, de huizen, windrichtingen, symbolen, elementen, goden, giften en hoe het orakel is opgebouwd.
* Uitleg van de 12 steentjes die voor de diverse levensgebieden staan.
* Na uitleg gaan we jouw moedersteen en 12 steentjes inwijden zodat je direct diepe verbinding maakt en de diversiteit aan energieen kan voelen.
* Ruimschoots oefenen met het werpen en interpreteren van de stenen zodat je het orakel gaat ontdekken.

Het is een zinvolle maar ook ontspannen dag die jou leert hoe de boog van tengri (waar het orakel voor staat) opgebouwd is. Daarna is het zaak om veel te oefenen.